Extensies van GREAT – LENGHTS

Droomt u ook van Langere haren, meer volume, prachtige kleurnuances, … .

 

Wij bieden u samen met GREAT- LENGHTS talloze mogelijkheden aan.

Helaas heeft Moeder Natuur niet iedereen met dik en vol haar bedacht. En wachten kan lang duren. Lang haar krijgen verloopt moeizaam. Het bezoek aan de kapper is op den duur een waar gevecht om iedere centimeter. Het is een feit dat menselijk haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Omgerekend betekent dit dus zo’n 5 jaar wachten alvorens we ons doel, om lange haren te hebben, kunnen bereiken.

Dat is een eeuwigheid!

Hebt u problemen met het laten groeien van uw haren? Hebt u door de vele bewerkingen of van origine uit droge en fijne haarpunten of breken deze af? Dankzij de Great Lengths haarextensies lost u dit probleem op.

Door de unieke toepassing verbergt Great Lengths uw fijne, gespleten en uitgedroogde haarpunten. Geef aan uw fijne haren extra volume, meer beweging en maak uw haren langer.

Prachtige haren

U droomt van prachtige lange haren? Een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in een mum van tijd realiteit. Lang natuurlijk haar, sterk, gezond, volumineus en vol van vitaliteit. Uw haren groeien ongeveer 1 cm per maand. Om door eigen haargroei lange haren te bekomen, moet u ongeveer 5 jaar geduld hebben.

Dankzij Great Lengths kan u nu makkelijk in enkele uren een lengte bekomen tot 60 cm. Zelfs Lengte 70cm is ook mogelijk maar op aanvraag!

Hieronder enkele eigen realisatie’s met 25 tot 50 strengen… al een wereld van verschil..

 

 

  Een leuke festival look voor de zomer… Zeg het met een veertje …

Algemene verzorging

Niet enkel de mooiste haren staan garant voor een prachtige haardos, ook de verzorging ervan draagt bij tot een mooi, duurzaam resultaat! Ontdek ons gamma van verzorgings- en stylingproducten, onze aangepaste borstels en alle materialen die u kunnen helpen zo lang mogelijk van uw mooie haren te genieten!

De ultieme innovatie voor de haarverzorging van vandaag!

Nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek, twee intensieve jaren van ontwikkeling en grondige praktijktests: De inspanning was enorm maar zeker en vast de moeite waard.

Het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths is de ultieme innovatie voor natuurlijk verzorgd haar. Haarverzorging was nog nooit zo intensief, doeltreffend en duurzaam. En het werd ook tijd! Want vandaag de dag wordt het haar blootgesteld aan extreme belastingen. Overal waar licht, lucht en water samenkomen, worden zogeheten “vrije radicalen” gevormd. Zij werken onmiddellijk en zonder onderbreking op ons haar in en leiden tot vroegtijdige veroudering.

De oplossing hiervoor levert ons de natuur: In de kern van de “Pinot Noir”-druif ontdekten we twee speciale actieve ingrediënten die de beste afweer bieden tegen vrije radicalen. In de gepatenteerde grondstof GSP-T vormen deze nu de stevige basis van het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths. Samen met vele andere, nieuwe, natuurlijke actieve ingrediënten zorgen ze voor blijvend mooi haar.

Voor meer info en prijzen contacteer ons via www.hethaarhuys.be op 03/411.28.84. Of maak een afspraak voor een intake gesprek van ongeveer 30 min bij Bianca.

Contacteer ons: 03/411 28 84

Openingsuren

Maandag 09u00-18u00
Dinsdag 09u00-18u00
Woensdag 09u00-18u00
Donderdag09u00-20u00
Vrijdag09u00-18u00
Zaterdag08u00-16u00
ZondagGesloten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten.