Keratine behandelingen Jean Paul Myne

Ben je op zoek naar mooi, glad, glanzend haar in de kempen?

Dan ben je bij ’t Haarhuys in Nijlen aan het juiste adres.

Genoeg van je pluizig en onhandelbaar haar? Van Frizzy naar mooi glanzend stijl haar? Dan is een keratine behandeling misschien voor u de oplossing!

Nooit meer brushen? Stijl en verzorgd haar, geen borstel of stijltang nodig? Enkel wassen en drogen. Op basis van stamcellen uit zure appels en aminozuren, 100 % Formaldehyde vrij!

We bieden u 3 mogelijkheden aan:

Keratin Plus Gold

Ongeziene zachtheid, prijzen vanaf 250 euro van Jean Paul Mynè biedt een nieuwe dimensie in stijlen. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde, parafine en parabenen. De uitzonderlijke combinaties van botanische en organische extracten zoals avocado- en arganolie, zure appel en koffie-extract voeden en versterken de haarvezel. Na de professionele behandeling Keratin Plus Gold van Jean Paul Mynè zeg je krullend haar vaarwel.

Deze behandeling is blijvend en groeit uit, een uitgroeibehandeling is aanbevolen na 6 a 10 maanden. De behandeling met Keratin Plus Gold is aanbevolen voor alle haartypes. Het verzekert je zichtbare glad- en zachtheid van de wortel tot het haarpuntje. 

Kortom, je haar glanst, voelt zacht aan en ziet er weer super-gezond uit. Een echte aanrader, deze behandeling vraagt wel wat tijd. Reken ongeveer tussen de 2 en de 5 uur al naargelang de lengte en dikte van uw haren.

Bel ook even voor een juiste prijsofferte op 03/411.28.84.

Of een mailtje naar info@hethaarhuys.be  met bijhorende foto van uw haren en enkel met de handen gedroogd. Daar de prijs  kan verschillen van persoon tot persoon. Vermeld het daarom zeker even bij het maken van uw afspraak. Hieronder ziet u nog een paar voorbeelden.

Keratine andamantium

 WAT IS HET ?

ADAMANTIUM is een kostbare mix van organische bestanddelen, die

zich aanpast aan de keratine structuur van het haar en die met enkele

simpele handelingen samen met de thermische werking van de stijltang,

het haar regenereert, hydrateert en voedt.

WAT DOET HET ?

Geeft een helder en pluisvrij uiterlijk aan krullend en dof

haar, maakt het haar zacht, gevoed en sterk voor 2 à 3 maanden

 

 

 

Keratine infinity

Keratine plus infinity is een keratine behandeling  die het haar voor een langere periode gemiddeld (6maanden) pluisvrij maakt zonder het haar te beschadigen.

Deze behandeling zorgt ervoor dat pluizig en weerbarstig haar glad en gepolijst wordt, waarbij de natuurlijke structuur van het haar wordt behouden.

 

 Kun je beschadigd haar echt herstellen?

Je hebt misschien ooit gelezen dat je haar schade door verhitting en chemische behandelingen nooit kunt herstellen. Met een oxilockbehandeling van ’t haarhuys  lukt dit wel.

Let er uiteraard wel mee op, ook niet in 1 behandeling!!!!

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een keratine-behandeling voeg je dit weer toe en daarmee is het een even eenvoudige als natuurlijke oplossing voor haar schade. Het is wel belangrijk dat er professionele producten worden gebruikt en deze vakkundig worden aangebracht.

 

 

Wij adviseren u  graag:

over het gebruik van de bijbehorende shampoo & conditioner wil je graag extra lang geniet hebben van uw stijle, pluisvrije haren?

Dan adviseren we u heel graag over onze 100% organische producten van Jean paul myne.

Voor en langere tevredenheid van uw mooie glanzende haren.

Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch

de kleurshampoo’s en maskers van Jean Paul Mynè zijn dé hit van dit moment!

Door middel van organische pigmenten geef je het haar een kleurboost waardoor je kleur langer behouden blijft en het weer lijkt alsof je haar net geverfd is.

De shampoo bevat geen sulfaten, SLS en SLES maar van origine natuurlijke ingrediënten verkregen uit kokos- en olijfolie die de hoofdhuid en het haar diep maar zacht reinigt.

  • Heb je blond haar maar wil je die geeltint eruit hebben? Gebruik dan de Blueberry shampoo en het Blueberry masker.
  • Wil je juist een prachtige grijstint? Kies dan voor de Grey pepper shampoo.
  • Of heb je prachtig rood haar waarvan de kleur snel vervaagt? Ga dan voor de Paprika (rood) of Tumeric (koper).
  • Ook voor blond, bruin en zwart haar is er een oplossing. De producten kunnen ook gemengd worden.

Contacteer ons: 03/411 28 84

Openingsuren

Maandag 09u00-18u00
Dinsdag 09u00-18u00
Woensdag 09u00-18u00
Donderdag09u00-20u00
Vrijdag09u00-18u00
Zaterdag08u00-16u00
ZondagGesloten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten.